Til hverdag spiser Line og jeg hvidt brød til morgenmad,
middagsmad og alt efter, hvad vi finder på at lave til aftensmad, kan der også
lige snige sig lidt hvidt brød ned der. I Danmark har jeg vist aldrig prøvet at
spise så meget hvidt brød i løbet af en dag. Men det er altså, det vi har her.
En lækker måde at tilberede lyst brød til aftensmaden. Her: Oven i købet med kød! |
Det er så her vi
prøver at være lidt kreative (om ikke andet så for vores egen samvittigheds
skyld), for når vi laver brød, finder vi altid nogle rester eller lignede at
putte i. Det kan være ris, couscous, pasta, aubergine, squash, løg, gulerødder,
den leende ko eller hvad, der lige trænger til at blive spist, FOR MAN SMIDER
IKKE MAD UD I AFRIKA! Her kan det lige nævnes at bønner i tomatsovs IKKE kan
anbefales at putte i brød!
Brød med bønner i tomatsovs. Det smager IKKE godt! |
I søndags var det vores fjerde søndag her i Garoua, og det bestemte vi os for at fejre med dansk mad. Til morgenmad spiste vi nemlig havregrød af den ene pose havregryn, vi har med hjemmefra. Virkelig godt! Men skal der være fest, så lad der være fest. Derfor bestemte vi os for som månedens højdepunkt at bage den første af de tre pakker rugbrødsblanding, som vi har med herned. Så vi dansk rugbrød til aftensmad sammen med æg og tomatskiver i ovnen (vi havde ikke lige andet hjemme). Er det ikke, hvad man kalder ægte dansk og dødlækkert! Det var det i hvert fald for os :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar